Besök från vänförsamlingarna i Lettland

to 20.7 kl. 23.00 - ti 25.7 kl. 05.00

Besök från vänförsamlingarna i Lettland Församlingshemmet , Larsmo kyrka, Missionsstugan i Holm, Prästgården

Lettlandkvällar

Vi får besök från våra vänförsamlingar i Lettland. Gästerna bor hos värdfamiljer och har en del program under dagarna men flera tillfällen är också öppna för andra. Välkomna att dela gemenskapen t.ex. följande kvällar:

fre 21.7. kl. 19 Samvaro i församlingshemmet med välkomsthälsningar, sång och musik. Servering. Efteråt Öppet hus för ungdomar i prästgården.

Lö 22.7. kl. 18 Kvällssamling i församlingshemmet. Bibelundervisning och sång. Servering

Sö 23.7. kl. 10 Högmässa i kyrkan. Predikan av kyrkoherde Arnis Buss från Dubulti, Lassila, Nina Enkvist. Tolkning av Josefin Safronovs. Sång och instrumentalmusik av lettiska gäster. Kyrklunch i församlingshemmet efteråt.

Sö 23.7. kl. 18 Samvaro vid prästgården med program, korvgrillning, bastu, simning, volleyboll, andakt osv.

Må 24.7. kl. 18 Avskedsfest i församlingshemmet. Mat och gemenskap samt avslutningsandakt i kyrkan.

to 26.4 kl. 19.00

Inremissionshemmet

Karasamling

Guy Ahlsved undervisar. Ingo Sandvik m.fl. leder sången.
fr 27.4.2018 kl. 20.00 - lö 28.4.2018 kl. 0.00

Holm bönehus

Öppet hus för ungdomar.

Öppet hus vid Xodus för ungdomar i åldern åk.7 och äldre.

Larsmo kyrka

Gudstjänst

Lassila, Sjöblom, sång av ungdomskören, välsignelse av hjälpledare, ungdomar medverkar. Kyrkkaffe.