Besök från vänförsamlingarna i Lettland

to 20.7 kl. 23.00 - ti 25.7 kl. 05.00

Besök från vänförsamlingarna i Lettland Församlingshemmet , Larsmo kyrka, Missionsstugan i Holm, Prästgården

Lettlandkvällar

Vi får besök från våra vänförsamlingar i Lettland. Gästerna bor hos värdfamiljer och har en del program under dagarna men flera tillfällen är också öppna för andra. Välkomna att dela gemenskapen t.ex. följande kvällar:

fre 21.7. kl. 19 Samvaro i församlingshemmet med välkomsthälsningar, sång och musik. Servering. Efteråt Öppet hus för ungdomar i prästgården.

Lö 22.7. kl. 18 Kvällssamling i församlingshemmet. Bibelundervisning och sång. Servering

Sö 23.7. kl. 10 Högmässa i kyrkan. Predikan av kyrkoherde Arnis Buss från Dubulti, Lassila, Nina Enkvist. Tolkning av Josefin Safronovs. Sång och instrumentalmusik av lettiska gäster. Kyrklunch i församlingshemmet efteråt.

Sö 23.7. kl. 18 Samvaro vid prästgården med program, korvgrillning, bastu, simning, volleyboll, andakt osv.

Må 24.7. kl. 18 Avskedsfest i församlingshemmet. Mat och gemenskap samt avslutningsandakt i kyrkan.

Tag kontakt

Max-Olav  Lassila
kyrkoherde

Larsmo kyrka

Familjegudstjänst

Lassila, Victoria Enkvist, sång av dagklubbsbarn.
må 23.10 kl. 9.30 -11.00

Västerby bönehus

Föräldra-barngrupp i Västerby bönehus

Du, som är hemma med ditt barn (dina barn), är varmt välkommen i gemenskapen med andra föräldrar i samma situation.
må 23.10 kl. 9.30 -11.00

Dagklubbsutrymmet i Bosund

Föräldra-barngruppen i Bosund

Du, som är hemma med ditt barn (dina barn) är varmt välkommen i gemenskapen med andra föräldrar i samma situation