Veckokalendern

Ti 25.9 kl. 17.30-18.30 Lovsångskören startar i Holm bönehus.  Kom då med och sjung till Herrens ära! Vi samlas varannan tisdag. Varmt välkommen!

Ons 26.9 kl. 18-20 Språkcafé i huvudbiblioteket i Holm. Välkomna att samtala och lära känna flyktingfamiljer i Larsmo. Arr. Larsmo församling, Larsmo kommun, FRK i Larsmo.

To 27.9 kl. 11-13 Sopplunch i Holm bönehus.

Sö 30.9 kl. 11 Högmässa i församlingshemmet (obs. tid och plats) Sjöblom, Forsman, sång Rebecka Byggmästar. Kyrkvärd: Bosund gårdsnummer. Prosteriets gemenskapsdag för personer med utvecklingsstörning.

Må 1.10 kl. 19 Sommarskriftskolans start i församlingshemmet för konfirmander och föräldrar.