Veckoprogram

Sö 1.3 kl. 10 Gudstjänst, Sjöblom, Wiklund, sång Eivor & Nils Johansson, kyrkkaffe. Kyrkvärd: Kaptens södra.

Må 2.3 kl. 19 Gemensam bön för Finland i Holm bönehus. Arr. Larsmo församling och Larsmo baptistförsamling.

Fre 6.3 kl. 20 Ungdomssamling i Xodus, Steve Nichols från London medverkar. Tema ”Att leva det nya livet”.

Lö 7.3-sö 8.3 Bibelhelg i församlingshemmet. Tema ”Livet i Kristus” (Efesierbrevet) med Steve Nichols och Albert Häggblom. Lördag kl. 13.00-17.15 undervisning, seminarier, kl. 18.30 kvällsmöte, sång & musik Lars-Victor Öst, Evelina Sundvik. Skilt barnprogram under hela helgen.

Sö 8.3 kl. 10 Högmässa, Steve Nichols, Lassila, Forsman, sånggruppen Alpha. Kyrkvärd: Kaptens norra. Kyrklunch. Bibelhelgens avslutningsmöte kl. 12.30 i församlingshemmet.