Bibelhelg

lö 7.3 kl. 13.00 - sö 8.3 kl. 14.00
Församlingshemmet

Årets bibelhelg har temat "Livet i Kristus" och behandlar Efesierbrevet. Helgen gästas av pastor Stephan (Steve) Nichols från All Souls Church i London och Albert Häggblom, verksamhetsledare för Slef. Alla tillfällen tolkas. Eget program för barnen under alla passen.

Fredag 6.3
kl. 20.00 Ungdomssamling i Xodus, Att leva det nya livet , Nichols

Lördag 7.3 Bibelhelg i församlingshemmet
kl. 13.00 Inledning
kl. 13.15 Utvalda i Kristus, Nichols
kl. 14.15 Enheten i Kristus, Nichols
kl. 15.15 Kaffe
kl. 15.45 Seminarier:
              a) Man och kvinna i Kristus, Nichols
              b) Den bibliska församlingen, Häggblom
kl. 17.15 Middag
kl. 18.30 Kvällsmöte, Att lära känna Kristi kärlek, Nichols. Sång & musik Evelina Sundvik och Lars-Victor Öst, bön och förbön, kvällste.

Söndag 8.3
kl. 10.00 Högmässa, Nichols, Lassila, Forsman, sånggruppen Alpha. Söndagsskola som normalt.
kl. 11.30 Kyrklunch
kl. 12.30 Avslutningsmöte, Den kristnes vapenrustning, Nichols

Steve Nichols är uppvuxen i London och sen 15 år gift med Katy. Paret har fyra barn. Han är pastor i All Souls Church, en anglikansk kyrka i centrala London och har bl.a. ansvar för själavården och undervisningen i lärjungaskap. På fritiden sysslar han gärna med löpning, musik och fotografering.

Albert Häggblom är verksamhetsledare för Slef. Han bor tillsammans med sin fru Carina och fem barn i Esse.

Kostnader för mat

Lördag: kaffe 3€, middag 10€, kvällste 5€.

Söndag: kyrklunch 10€

Barn under 12 år halva priset, barn under 5 år gratis.

Paketpris 25€, familjepris 50€.  Måltiderna kan betalas kontant, med kort eller MobilePay.  Eventuella specialdieter meddelas i förväg till pastorskansliet, tfn 040 8686 950.

Eget program för barnen. Barn upp till 6 år samlas i församlngshemmet och barn från 7 år i prästgården.

I församlingshemmet kommer det också att finnas ett bokbord, kom gärna och bekanta dig med utbudet.

Välkommen med!