Barockpsalmer i kyrkan

lö 14.3 kl. 19.00
Larsmo kyrka

Orgelföreningen i Larsmo ordnar konserten Barocka psalmer! - Virsiä barokin tapaan med Earthy Angels, bestående av Kajsa Dahlbäck sopran, Mikko Perkola viola da gamba, Eero Palviainen luta och Marianna Henriksson orgel och cembalo.

I konserten bjuder de fyra finländska toppmusikerna på ett program som består av psalmer, både på svenska och finska. Psalmerna har blivit valda för att illustrera en dag från soluppgång till kvällens ankomst i en människas liv. Allt från stilla bön och ånger till sprakande livsglädje och förundran över skapelsen får plats i denna konsert. Genom denna konsert och psalmer önskar musikerna erbjuda åhöraren en intim konsertupplevelse.

Ensemblen Earthy Angels grundades av sopranen Kajsa Dahlbäck 2016. Ensemblen har premierats med YLE Årets skiva 2018.

Fritt inträde. Kollekt uppbärs till förmån för en ny kyrkorgel i Larsmo kyrka. Varmt välkommen!