Barocka psalmer - konsert med Earthly Angels

lö 17.10 kl. 19.00
Kajsa Dahlbäck
Larsmo kyrka

Tidig musik –ensemblen Earthly Angels: Kajsa Dahlbäck sopran, Mikko Perkola viola da gamba, Eero Palviainen luta, Marianna Henriksson, cembalo. Ensemblens senaste skivinspelning utsågs av YLE till årets skiva 2018, nu ges chansen att höra deras nya projekt , Barocka psalmer.

I konserten bjuder de fyra finländska toppmusikerna på ett program som består av psalmer, både på svenska och finska. Psalmerna har blivit valda för att illustrera en dag från soluppgång till kvällens ankomst i en människas liv. Allt från stilla bön och ånger till sprakande livsglädje och förundran över skapelsen får plats i denna konsert. Genom denna konsert och psalmer önskar musikerna erbjuda åhöraren en intim konsertupplevelse.

Fritt inträde, kollekt till förmån för en ny kyrkorgel i Larsmo kyrka.