Själavårdshelg

fr 20.11 kl. 19.00 - sö 22.11 kl. 14.00
Larsmo kyrka

Välkommen med på en intressant själavårdshelg i kyrkan! Föreläsningar, intervjuer och möjlighet till själavård. Med tanke på lättade coronarestriktioner kan flera än 50 personer delta i kyrkan och det går att delta också utan förhandsanmälan. Användning av munskydd rekommenderas. Direktsändning via Larsmo När-TV och deras YouTube.

Program:

Fredag 20.11 kl. 19

Psykiater Sven Nyman: Vad livet lärt om själavård

Boris Salo: Trinitarisk själavård. Ett möte med hela livet och hela människan.

Lördag 21.11 kl. 19

Intervju med Per-Richard Levälahti, Josefina Öst och Ulrika Wiik om de tankar kring själavård, som arbetet med boken Välsignade samtal gett. Johanna Levälahti pratar om självkänsla, om att vara vän med sig själv. Roy Pettersen tar up ämnet traumabehandling, om att att bearbeta eget trauma och att hjälpa andra.

Söndag 22.11 kl. 10

Högmässa, Boris Salo predikar om själavårdens och domsöndagens två nyckelbegrepp - nåd/sanning. Kaffe och undervisning efter högmässan.

Heidi Ahlö föreläser om utmaningar i själavården och behov av själavård. Vivian och Boris Salo tar upp ämnet parsamtal.

Helgen fungerar också som bokrelease av Boris Salos nya bok Välsignade samtal

Förleläsare:

Sven Nyman, pensionerad psykiater

Själavårdsterapeuterna, pol.mag. socialarbetare Johanna Levälahti och lärare Heidi Ahlö

Roy Pettersen, lärare, beroendevårdsterapeut

Boris Salo, pensionerad prost, t.f. kaplan i Larsmo församling