Kauneimmat joululaulut

lö 11.12 kl. 19.00
Äiti ja poika hakee vettä Etiopiassa
Församlingshemmet

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Sjöblom, Wiklund, kirkkokahvit. Tervetuloa mukaan laulamaan!

"Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 49. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Jouluun kuuluu antamisen ilo – niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Teemme työtä uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen."

Kauneimmat joululaulut