Anvisningar på grund av coronaviruspandemin

• Du är nu välkommen att delta i våra gudstjänster i och med att vi kan ta emot 120 deltagare i kyrkan.
  • Vi håller fortsättningsvis avstånd och rekommenderar anvädning av munskydd. I kyrkan sitter vi fördelade i de tre korsarmarna utan att röra sig däremellan. Varannan bänk är fortfarande avstängd och vi önskar att max. 3 personer sitter per bänkrad. Familjer kan sitta tillsammans.
  • Till högmässan går vi upp korsvis och då högmässan/gudstjänsten är slut går du ut genom dörren i korsarmen där du befinner dej. På så sätt minskar vi närkontakter med övriga gudstjänstbesökare.
  • Gudstjänsterna strömmas via YouTube kanalen Larsmo församling live.

Förrättningar

• De kyrkliga förrättningarna försöker vi styra till att hållas först och främst i församlingens utrymmen, i första hand kyrkan.
  • Vid privata tillställningar och kyrkliga förrättningar som anordnas i församlingens utrymmen beaktas utrymmets storlek när deltagarantalet bestäms.

Begränsningar i våra utrymmen med anledning av coronapandemin

Max antal personer som samtidigt kan vistas i lokalerna:

• Kyrkan: 120 personer
  • Församlingshemmet: 50 personer
  • Holm bönehus: 30 personer
  • Prästgården: 20 personer

Vi skyddar varandra!

• Om du är sjuk skall du stanna hemma.
  • Vi bör upprätthålla ett säkerhetsavstånd om 2 meter.
  • Kom ihåg god handhygien och att använda munskydd.

Artiken uppdaterad 1.6.2021.