HEJ HJÄLPLEDARE!

Du har nu kommit till hjälpledarsidan i Larsmo församling! Här kommer att finnas information som riktar sig till ledare inom minior- och juniorklubbar, skriftskolhjälpledare, barnlägerledare och barnpassare. Hjälpledarskolningen finns som en skild punkt i menyraden!

Timlistan för hjälpledare finns att skriva in via detta dokument.

Glada ungdomar

Svenska Lutherska Evangelieföreningen r.f. (SLEF) ordnar en intressant Bibelhelg vid Envangeliska folhögskolan i Vasa kallad "Med evigheten i sikte". Helgen är den 3-5 februari 2017. Tryck på länken för att få mera information om programmet och anmälningsförfarandet!

Larsmo församling ordnar en bibelhelg i församlingen med Olof Edsinger under tiden 17-19 februari 2017. Ungdomssamling hålls i XODUS fredagen den 17.2.2017 kl.21.00. Mera information om helgen kommer så småningom!

Tag kontakt

Ulf Axell