Missionärsfamiljen Heidi och Evans Orori

De arbetar som för SLEF i Etiopien och är församlingens nya missionärspar från årsskifet 2017-2018.

Mona och Alf Wallin

Avtalsmissionärer i Kenya

Mona Wallin arbetar med diakoni och nödhjälp samt undervisar i yrkesskolan RYP i västra Kenya. Alf Wallin arbetar med vattenprojekt, byggnadsarbete och ungdomsarbete i västra Kenya. De är utsända av Svenska lutherska evangeliföreningen.

Christina Harald är församlingens nya missonär från 2020. Hon är utsänd av Såningsmannen till Bangladesh, där hon arbetar för Såningsmannens samarbetsorganisation vid Lamb Hospital, som driver ett sjukhus i nordvästra delen av landet. Hon jobbar som engelskalärare för sjukskötar- och barnmorskestuderande och som föreståndare för ett rehabcenter för handikappade barn på sjukhusområdet.