Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri hoitaa Luodon (Larsmon) seurakunnan jäsenkirjanpidon 1.4.2020 lähtien.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntamme jäsentietoja, kirkonkirjoja ja laatia niistä saatujen tietojen perusteella virkatodistuksia eri tarkoituksiin.

Voit kääntyä keskusrekisterin puoleen seuraavissa asioissa

• Virkatodistusten ja sukuselvitysten tilaukset
  • Sukututkimukset
  • Avioliiton Esteidentutkinta
  • Liity kirkkoon

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterillä on kaksi aluetoimistoa, yksi Pietarsaaressa ja yksi Vaasassa. Kummasakin toimistossa henkilökunta palvelee arkisin klo. 9.00-15.00

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren seurakuntakeskuksesta

Puhelin: 040 3100 490, sähköposti crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Ebba Brahen Puistikko 2, 68600 Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista,

Puhelin: 040 868 7189, sähköposti crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Koulukatu 26-28, 65100 Vaasa

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, Koulukatu 26-28, 65100 VAASA

Poikkeustila on voimassa virusepidemian takia. Poikkeustilan aikana asiakkaita kehotetaan ensisijaisesti käyttämään sähköisiä kanavia ja puhelinpalvelua asioinnissaan keskusrekisterin kanssa.

Palvelupisteet ovat avoinna ja asiakaskäynnit sallitaan ajanvarauksella. Jos haluatte palvelua palvelupisteessä, soita niin sovitaan aika käynnillesi, käynnillenne.

Virkatodistukset voi myös tilata sähköisesti. https://www.pietarsaarenseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/virkatodistukset-ja-sukuselvitykset/tilaa-virkatodistus

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat:

Bergö församling, Jakobstads svenska församling, Korsholms svenska församling, Korsnäs församling, Kristinestads svenska församling, Kristiinankaupungin suomalainen seurakunta, Kronoby församling, Kvevlax församling, Larsmo församling, Malax församling, Nykarleby församling, Pedersöre församling, Petalax församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta, Replot församling, Solf församling, Vasa svenska församling ja Vörå församling.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Korsholms svenska, Kristinestads svenska, Kristiinankaupungin suomalainen, Kvevlax ja Replot seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.