Minior- och juniorarbetet

Välkommen med till våra olika klubbar! Ingen förhandsanmälan behövs, utan det är bara att komma med!

Vår önskan med minior- och juniorverksamheten är att ge barn i lågstadieåldern en möjlighet att växa i Jesu lärjungaskap och samlas till meningsfull, rolig och lärorik sysselsättning på fritiden. Miniorklubbarna är till för flickor och pojkar i åldern åk.1-3 och juniorklubbarna för flickor och pojkar i åldern åk.4-6. Vi strävar till att hålla klubbar i alla större kommundelar. Information ges via församlingens infoblad, skolornas anslagstavlor och via denna hemsida.

Klubbarna leds av församlingens utbildade Unga ledare. Kontaktperson och huvudansvarig för verksamheten är t.f. ungdomsarbetsledare Herman Mård.

Församlingens klubbverksamhet vårterminen 2020

Kolla infoaffischer i larsmoskolorna samt annonseringen i Kyrkpressen. Välkomna med i vår verksamhet!

MINIORKLUBBAR för åk 1-3

Bosund dagklubbsutrymme

Måndagar kl.18.00. Start 13.1!

Västerby bönehus

Onsdagar kl.18.00. Start 15.1!

Furugården

Onsdagar kl.18.00. Start 15.1!

Holm bönehus

Ifall klubben startar så meddelas detta skilt via skolan och hemsidan!

Klubbarna håller paus under sportlovet!

JUNIORKLUBBAR för åk 4-6

Bosund fritidsgård (gamla hobbyrummet)

"Aktiva Unga" för åk. 4-6 torsdagar kl.18.00. Start 16.1!

Västerby bönehus

Måndagar kl.18.00.  Start 13.1

Holm fritidsgård

"Aktiva Äventyrare" för pojkar, fr åk.7 - . Onsdagar kl.15-17. Mellanmål serveras i början mot en liten avgift. Ledare Ulf Axell.  Nya pojkar är välkomna med!

Holm bönehus

Torsdagar kl.18.00. Start 16.1!

Klubbarna håller paus under sportlovet!

Texten du är välkommen med till vår juniorklubb.
Våra omtyckta minior- och juniorklubbar
Väggbonad med Jesus som välsignar barn

t.f. ungdomsarbetsledare
Larsmo församling