Veckokalendern

Fre 19.7. kl. 20-  Ungdomssamling i prästgården, Marieholmsvägen 25. Carl-Erik Sahlberg, Herman Mård.

Sö 21.7. kl. 10 Högmässa, Carl-Erik Sahlberg, Sjöblom, Wiklund.

To 25.7. kl. 13-15 Sommarcafe i Holm bönehus. Säsongavslutning. Ännu kan du få njuta av kaffe, varma våfflor och skön gemenskap.

Fre 26.7-lö 27.7 Plättkarneval i Bosund fiskehamn till förmån för missionsarbetet.

Plättar steks fre 26.7 kl. 17-24 och lö 27.7 kl. 8-20. Varmt välkomna!

Fre 26.7 kl. 19 Missionsmöte i Bosund Båt- och fiskemuseum med missionärsparet Anna och Magnus Dahlbacka, musik Hannes Uunila och Benjamin Dahlskog.

Sö 28.7 kl. 10 Högmässa,  Sjöblom, Wiklund, sång Mikael Svarvar. 50-års konfirmanderna deltar. Kyrkvärd: Storströmmen.

Sö 4.8 kl.10 Gudstjänst, Sjöblom, Wiklund. Kyrkkaffe. Kyrkvärd: Risöhäll.

- kl. 14 Skärimöte på Köpmanholmen tillsammans med Larsmo baptistförsamling. Ralf Hagström, Marko Sjöblom, sångprogram. Avfärd från Sonamo båthamn. I händelse av regn hålls mötet i Västerby bönehus.