Holm bönehus, ett gult tvåvåningshus.
XODUS - Holm bönehus

Unga och unga vuxna

Larsmo församling bedriver en mångsidig och livlig verksamhet bland ungdomar och unga vuxna. Den huvudsakliga målgruppen är ungdomar i högstadieåldern och äldre.  På våra undersidor hittar du information om verksamheten.

Länk till våra undersidor

Ungdomssamlingar

Unga Ledar skolning

Ungdomskören

XODUS för unga

Församlingen bedriver ett mångsidigt ungdomsarbete för ungdomar i olika åldrar! I centrumområdet (Holm) hålls öppet hus/ungdomssamlingar i XODUS (Holm bönehus) varje fredag kl.20.00-24.00. Samlingarna leds av olika ledarkluster och har olika teman. Vidare hålls Bibel och bön samlingar och skolning av unga ledare vid Xodus. Välkommen med i vår verksamhet! Tag kontakt med ungdomsledarna ifall du är är intresserad och vill veta mera. OBS! Vi finns också på Facebookgruppen "Xodus-för litet bättre fredagskvällar", på Instagram "#xoduslarsmo".

Larsmo prästgård en solig sommardag.
Öppet hus på sommarfredagar kl 20 i Larsmo prästgård
t.f. ungdomsarbetsledare