Till nyhetslistan

Ledig församlingspedagogtjänst inom barn- och ungdomsarbetet i Larsmo församling

16.1.2020 13.39

Larsmo församling lediganslår härmed församlingspedagogtjänsten inom barn- och ungdomsarbetet.

Arbetsuppgifterna som du förväntas gå in i handlar om församlingens fostran med särskild hänsyn till miniorer, juniorer, tonåringar och ungdomar samt medverkan i skriftskolverksamheten.

Behörighetskravet är examen på yrkeshögskolenivå eller akademisk examen på kandidativå (teol.kand, ped.kand, pol.kand.) eller motsvarande teoretisk kompetens och arbetserfarenhet. Om inte teologiska studier ingår i examen krävs tilläggsstudier i teologi. Sökande bör vara konfirmerad medlem av lutherska kyrkan samt ha god förmåga att använda svenska språket i tal och skrift.

Tjänsten är avlönad enligt kravgrupp 502 i kyrkans kollektivavtal och tillträds 1.4.2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan riktas till kyrkorådet i Larsmo församling, Marieholmsv. 23 68570 Larsmo, senast den 20 februari 2020 kl. 16.00. Den som söker tjänsten bör uppvisa straffregisterutdrag.

Närmare uppgifter om tjänsten ger kyrkoherde Max-Olav Lassila, tel. 040 8686951, e-post: max-olav.lassila@evl.fi.